بیمه بدنه، پس از شخص ثالث، شناخته شده ترین بیمه خودرو محسوب می شود. در این نوع بیمه، خسارت های وارد شده به بدنه اتومبیل جبران می شوند. بیمه بدنه خودرو، اجباری نیست؛ اما پوشش های متنوعی دارد. به همین دلیل افراد زیادی متقاضی خرید آن هستند. شرکت های مختلفی این بیمه را ارائه می دهند
در محاسبه قیمت بیمه بدنه فاکتورهایی مانند کاربری خودرو، خرید پوششهای اضافی، ارزش روز خودرو، سال ساخت خودرو و تخفیفهای تعلق گرفته به بیمه تاثیر گذارند. کاربری خودرو: منظور از کاربری خودرو همان نوع استفاده شما از آن میباشد. خرید پوششهای اضافی: هرچه در زمان خرید بیمه بدنه پوششهای اضافی بیشتری را انتخاب کنید، هزینه پرداختی بیمه بدنه شما بیشتر خواهد شد. ارزش روز خودرو: ارزش روز خودرو همان قیمت خرید فروش آن در بازار میباشد. سال ساخت خودرو: هر چه سال ساخت خودروی شما جدیدتر باشد هزینههای پرداختی هم برای این بیمه نامه بیشتر افزایش مییابد. تخفیفهای تعلق گرفته به بیمه: تخفیفاتی مانند تخفیف عدم خسارت، تخفیف خودرو های صفر کیلومتر یا تخفیف پرداخت نقدی حق بیمه است که شرکت بیمه سعی کرده با اعمال آنها از مبلغ پرداختی شما کم کند.
قبل از این که در مورد قیمت بیمه بدنه صحبت کنیم، بد نیست این شرکت و مزایای بیمه آن را بشناسید. یکی از مهم ترین مزایای بیمه بدنه ، وجود بیش از ۱۸۰ مرکز پرداخت خسارت است. ارائه پوشش های متنوع و متفاوت هم مزیت دیگری است که نمی توان آن را نادیده گرفت. به عنوان مثال، این بیمه، کشیده شدن میخ روی ماشین را نیز تحت پوشش قرار می دهد که در دیگر بیمه ها وجود ندارد.
یکی از معیارهای تاثیرگذار در قیمت بیمه بدنه ، خسارت های تحت پوشش آن است. به طور کلی بیمه بدنه، با دو نوع پوشش اصلی و فرعی ارائه می شود. پوشش های بیمه بدنه عبارتند از:
پوشش حادثه در بیمه بدنه ، شامل برخورد ماشین با یک جسم، واژگونی و سقوط خودرو می شود. اگر این حوادث باعث ایجاد خسارت مالی شوند، پوشش حادثه، خسارت آن ها را پرداخت می کند.
منظور از پوشش سرقت، جبران خسارت مربوط به دزدیده شدن خودرو است.
خسارت های ناشی از آتش سوزی، برخورد صاعقه و انفجار ماشین، با این پوشش جبران می شوند.